Kis házikó Letenye központjában

1623 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros központjában eladó ez a 51 nm hasznos alapterületű családi ház. A hétköznapi élethez szükséges szolgáltatások, néhány száz méteren belül elérhetőek. A házhoz tartozó terület közel 700 nm nagyságú.
Az ingatlanban jelentős felújítási munkálatok nem történtek, ez az új tulajdonos feladata. A falakon helyenként felvizesedés nyomai láthatóak, melyek a modern technológiák segítségével könnyen orvosolhatóak. A helyiségek fűtését egy központilag elhelyezett cserépkályha látja el. Gáz szolgáltatás nincs az ingatlanban, de az utcáról köthető. A gázon kívül minden közmű elérhető. A ház helyiségei: 2 teljes értékű szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, tároló, közlekedő, előtér.
Az ingatlan tökéletes felújítási alapot nyújt, kellemes igényes ház kialakítható belőle. Fiatal pároknak, kisebb családoknak remek választás lehet! A horvát,illetve a szlovén határok közelsége miatt akár külföldön dolgozók, ingázók számára is remek lehetőség!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.