Izgalmas terek és rengeteg fény!

884 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesten, a Normafa lábánál, a Szamos cukrászdától pár percre kiadóvá vált egy nagyon fényes, izgalmas terekkel rendelkező, második emeleti lakás.

A közel 100 éves ház tetőterét 2000-ben építették be, és itt alakítottak ki egy br 65, netto 55 nm-s lakást. Az elosztása: nappali + amerikai konyha, 2 hálószoba (1 + 1 félszoba), fürdőszoba + mellékhelyiség, tároló. A nagyobbik hálóban egy plusz mosdó is van, ezzel meggyorsítva a reggeli készülődést.

Az ingatlan bútorozatlan, de szinte teljesen gépesített (mosógép nincs, de azon kívül újszerű tűzhely, sütő, hűtőszekrény, mosogatógép van).

A lakás melegét kombi cirkó biztosítja, a nyári meleg ellen a több helyiségben található klíma véd.

A lakáshoz a közös kertben kocsibeálló is tartozik. Aki BKV-val közlekedne, az több buszt (212, 21) valamint a Fogast is válaszhatja.

A ház nagyon csendes, így a lakás akár irodának is megfelelő, de kisebb családok részére is kiváló választás lehet.

A lakástól pár perc sétára épül egy új CBA, ami segíti a bevásárlást, valamint kisebb boltok, cukrászda, posta, de több intézmény is van a szomszédságban.

Bérleti díj: 195.000 Ft/hó + rezsi.

Mivel a lakás prémium minőségű, így mindenképp igényes, rendszerető bérlőt várunk! Költözni, 1 éves szerződés aláírása és 1 havi lakbér valamint 3 havi kaució kifizetése után lehet.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.