Badacsony lábánál,sürgősen eladó, óriási engedmény

4742 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a Balaton északi partján egy több funkciós lakóház Badacsonytördemicen. Csodálatos lehetőséget kínál befektetőknek, vállalkozóknak, családoknak.
Varázsütésre működőképes étterem, wellness, borozó és üdültetésre alkalmas panzió, nagycsaládos vagy luxusház alakítható ki az épületben.
A ház délkeleti fekvésű, a Szent György hegy, a Badacsony és Szigliget ölelik körbe. A környék és a település békés, biztonságos, nyugodtan állítható, hogy Magyarország egyik legszebb része. A ház a település központjában áll, a parkolás ingyenes, közelben a buszmegálló, vasútállomás, posta, iskola, bolt.
A Szigligettől kb. 5km-re fekvő ingatlan alapjait 1920-ban tették le, 1994-ben totális felújításon esett át és 2021-ben 4500 cseréppel a tetőszerkezet egy része ismét megújult.
Az 1047 nm-es telket egy magas, széles, újépítésű bazalt kőkerítés határolja, automata kapubeállóval. Az udvar 10 autó parkolására alkalmas. Az ingatlanon a 35% beépíthetőséget teljes mértékben kihasználva 350 nm-es földszinti és 250 nm-es tetőtéri rész valamint, amelybe egy 66 nm-es borház is beletartozik.
Az épületben több helyiség, nagy konyha, tárolók, raktárak, finn szauna, jakuzzi, fürdők, kemence, egy 40 nm-es pince található.
A házban gázkazánnal központi fűtés működik radiátorokkal.
Az épület téglaépítésű, a burkolatok között megtaláljuk a gyönyörű 200 éves téglaburkolatot, a kerámia járólapokat és a hajópadlót is, a falburkolat nagy része fa lambéria.
A 600 nm-es udvarban kemence, parkoló, tárolók is helyet kaptak.
A ház kihasználhatóságának csak a fantázia szab határt. Fiatalos lendülettel, lelkes hozzáállással aranybányává változtatható.
Ha az ajánlat felkeltette érdeklődését, ha további információra lenne szüksége, forduljon hozzám bizalommal.
Az ingatlant előre egyeztetett időpontban tudjuk megmutatni azoknak a tisztelt érdeklődőknek, akik komoly szándékkal állnak az ingatlankereséshez.

Árgyelán Jánosné Éva

Árgyelán Jánosné Éva

Ingatlanértékesítő
Balatongyörök
+36 (70) 200 9488
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban